A személyes adatok, információk kezeléséről és védelméről

 

Adatvédelmi irányelveink az 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról törvény alapján kerültek kialakításra, illetve az "Online Privacy Alliance" ajánlásait követi.
 

Személyes adatok:

A nyeremenyjateka.hu oldalait a látogató kilétének felfedése nélkül bárki látogathatja. Azonban vannak olyan szolgáltatásaink, amelyek csak a személyes adatok (név, cím, e-mail cím, stb...) önkéntes megadása után érhetők el, mint például a nyereményjátékon való részvétel, vagy a nyereményjáték indítás.


Statisztikai jellegű adatok gyűjtése:

A regisztráció alkalmával a személyes adatokon kívül, statisztikai adatokat gyűjtünk. Ezen adatok opcionális jellegűek, és marketing célú felhasználást tesznek lehetővé.


Adatmódosítás:

A szolgáltatásaink eléréséhez szükséges személyes adatokat, az opcionálisakat is beleértve, lehetőség van bármikor megváltoztatni.


Személyes adatok felhasználása és közzététele:

A weboldal használatából adódóan bizonyos személyes adatok megjelenhetnek a weboldalon. A nyereményjáték nyertes neve nyilvánosan megjelenik a weboldalon. A nyeremények átadása-átvétele céljából a nyereményt felajánló szponzor illetve, a nyertes tudomást szerez egymás elérhetőségéről.


Adatok jogilag elrendelt közzététele:

Bizonyos esetekben, például bírósági vagy egyéb kormányzati megidézés, kezességvállalás vagy rendelet miatt a személyes adatok közzétehetők.


Adatvédelmi technológia:

A nyeremenyjateka.hu csapata minden tőle telhetőt és elvárhatót megtesz, hogy olyan adatvédelmi technológiát alkalmazzon, amely megfelel az adataid védelmére.


Üzleti kapcsolat:

A nyereményjateka.hu oldalai tartalmazhatnak olyan linkeket, weboldalra mutató hivatkozásokat, melyek tartalmáért a nyeremenyjateka.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget..


Változáskezelés:

A nyeremenyjateka.hu az Internet jellegéből adódó folyamatos változások miatt fenntartja a jogot arra, hogy változtasson adatvédelmi elvein. Erről a weboldalon keresztül időben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

Cégnév: Web és Reklám Közvetítő Kft.

Cégjegyzékszám: 13-09-14428

Adószám: 25903010-2-41

Levelezési cím: 1027 Budapest, Bem József utca 6. fszt

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-91178/2015
 
A weboldal tárhelyszolgáltatója:
Szervernet Kft.
Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 5.em.

 

 

Kellemes szórakozást, és sok-sok szerencsét kívánunk!

Üdvözlettel,
NyeremenyJateka.hu

 

Betöltés