Szeretnél többet tudni?

Olvasd el a Játékszabályzatot!

 

A részvétel feltétele:

A Web és Reklám Közvetítő Kft. (továbbiakban Üzemeltető) weboldalain megjelenő promóciós játékokban kizárólag az a Játékos vehet részt, aki elfogadja a nyeremenyjateka.hu weboldalra vonatkozó Részvételi és Játékszabályzatot.

 

Játékszabály:

A nyeremenyjateka.hu weboldalon megjelenő játékokra folyamatos a jelentkezés.
A játékban való részvételhez a felhasználónak regisztrálnia kell.

 

Regisztráció:

 • A regisztráló személyt (továbbiakban Játékos, nyerés esetén Nyertes) a regisztrációja során megadott e-mail címe azonosítja. Egy személy csak egy email címmel és egy alkalommal regisztrálhat.

 

 • A Játékosnak kötelezően meg kell adni a következő adatokat: név, e-mail cím.
  Ezek az adatok a Nyertesek azonosításához szükségesek.

 

 • Korhatár nincs, de a nyeremények igénybevételére vonatkozó korhatár vonatkozásában a nyereményt felajánló cég (továbbiakban Szponzor) illetve a nyereményt szolgáltató saját szabályzata a mérvadó.

   
 • A regisztrációval a Játékos a beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer, neve és lakóhelye közigazgatási megnevezése nyilvánosan megjelenjen a weboldalon.

   
 • A regisztrációval a Játékos a beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer személyes adatait azonosítás céljából a nyereményt felajánló Szponzornak átadjuk.

 

 • A játékszabály elfogadásával a felhasználó kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához. A Felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről, a hírlevél alján elhelyezett link segítségével.

   

A Játék menete:

A nyeremenyjateka.hu weboldalon található jelentkezési lapot helyesen kitöltve, majd a kitöltés utáni linkre kattintva történik meg a jelentkezés.

Ezek után a nyereményjátékban való részvétel érvényesítésre kerül. A sorsolás automatikusan történik.

 


A nyeremények átadása, átvétele:

A kisorsolandó nyeremények és a játéknapok dátuma a nyeremenyjateka.hu weboldalon, illetve e-mail értesítés formájában tekinthetőek meg. A kisorsolt és megnyert nyeremények listája, valamint a Nyertesek névsora a "Nyertesek" aloldalon ellenőrizhető.

A nyeremények másra át nem ruházhatóak, és pénzre át nem válthatók. A nyeremények átadása személyes átvétellel vagy postázás útján történik.

A nyertesek nevét a sorsolást követően 1-2 munkanapon belül tesszük fel a nyeremenyjateka.hu honlapon  "Nyertesek" aloldalra.

A sorsolás eredményéről a nyerteseket 8 munkanapon belül e-mailben értesítjük. A nyeremények átvételére az értesítéstől számítva 30 naptári nap áll rendelkezésre. Amennyiben a határidő lejártával a nyereményt nem vették át, későbbi átvétel nem lehetséges.
Értesítés menete a nyereményekről:
 

 1. A játék végét egy email üzenetben jelezzük a Nyertesnek, és a Szponzornak egyaránt.
   
 2. Ezek után a Web és Reklám Közvetítő Kft. felveszei a kapcsolatot a nyertessel és egyezteti a nyeremény átvételének időpontját.

A nyereményekkel kapcsolatos valamennyi járulékos adót, és az egyéb közterheket a Szponzor viseli.

 

Egyéb kikötések:
 

 • A játékok lebonyolítása, illetve az azokban való részvétel a jelen Részvételi és Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Részvételi és Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályozna, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni.
   
 • A nyeremenyjateka.hu fenntartja magának a jogot, hogy a Részvételi és Játékszabályzatot időközben indoklás nélkül megváltoztassa. Minden változtatás esetén a nyeremenyjateka.hu tájékoztatja a Játékosokat és a Szponzorokat.

   
 • A játékokban való részvétel önkéntes. A játékos a regisztrációval elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a jelen Részvételi és Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.
   
 • Ha a játékos a Részvételi és Játékszabályzatot - annak bármely rendelkezése tekintetében - nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül. A Ptk. 204. § (1) bekezdése alapján a játékból eredő követelések bírósági úton nem érvényesíthetők.

   
 • A Web és Reklám Közvetítő Kft. által működtetett weboldalak a termék, illetve szolgáltatás nyereményeket kínálók és azokra jelentkezők között kizárólag információ-közvetítői szerepet töltenek be.

   
 • A nyeremények logisztikai átadásai a portál üzemeltetőjétől függetlenül zajlanak le. Ennek okán a meghirdetett termékek minősége, biztonsága és legalitása felett a Web és Reklám Közvetítő Kft.-nek nincs ellenőrzési lehetősége, és ezekért felelősséget nem áll módjában vállalni.

   
 • Nem vállalunk továbbá felelősséget az oldalunkon szereplő termékek valódiságáért, vagy azért, hogy a Nyertesek ténylegesen át tudják venni, a felajánlók (Szponzorok) pedig ténylegesen át tudják adni a termékeket. Mivel nem avatkozunk bele a Szponzorok és Nyertesek között történő nyeremények átadásba, bármilyen vita kialakulásakor Ön mentesíti a Web és Reklám Közvetítő Kft-t mindennemű igénytől, követeléstől és kártérítéstől.

 

Adatvédelem:

Adatvédelmi irányelveinket itt tekintheti meg.

 

 

Kellemes szórakozást, és sok-sok szerencsét kívánunk!

Üdvözlettel,
nyeremenyjateka.hu


 

Betöltés